Corona informatie

Kamperen is weer toegestaan! Vanwege het coronavirus (COVID-19) zijn er wel beperkingen.

Klik hier voor meer informatie

Informatie betreffende het coronavirus COVID-19

laatste update: 9 mei 2020 12.50uur

√úbersetzung mit Google Translate

Kamperen met een caravan of camper
Sanitairgebouwen geopend vanaf 1 juli 2020

Opening voor stacaravans en seizoenplaatsen
Noodverordening Zeeland


Kamperen met een caravan, camper.

Kamperen is weer mogelijk! Het gebruik van de toiletten in de sanitairgebouwen en het gebruik van een chemisch toilet is weer toegestaan. Het camperverzorgingsstation, de toiletten en de loosplaatsen voor het chemisch toilet zijn dan ook weer geopend. De douches in de sanitairgebouwen moeten helaas nog gesloten blijven (tot 1 juli). Natuurlijk nemen we extra maatregelen om verspreiding van het virus te voorkomen, daarom zijn tijdens uw verblijf aanvullende voorwaarden van toepassing, deze ontvangt u bij uw reserveringsbevestiging.


Douches geopend vanaf 1 juli

De douches in de sanitairgebouwen zijn landelijk gesloten (voorlopig tot 1 juli 2020). Het gebruik van een chemisch toilet, de toiletten in de gebouwen en het camper verzorgingsstation is wel toegestaan.


Opening stacaravans en seizoenplaatsen per 9 mei

De Veiligheidsregio Zeeland heeft bekend gemaakt dat de huurders van vaste standplaatsen per direct gebruik mogen maken van hun gehuurde plaats. Dit is (tot 15 mei) alleen voor eigen gebruik inclusief directe gezinsleden toegestaan. Alle jaar- en seizoenplaatsen ontvangen op 9 mei 2020 een email met meer informatie. Heeft u deze niet ontvangen? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om contact op te nemen.

Lees hier de Noodverordening Zeeland

In deze tabel vindt onder andere wat "directe gezinsleden" zijn.