Onze camping

Een natuurlijke uitvalsbasis

U bent van harte welkom met uw tent, caravan of camper en kunt telkens inchecken vanaf 13u, uitchecken tot 11u. Bekijk hier onze verschillende kampeerplaatsen , en zoek alvast een leuk plekje uit op de plattegrond. Op zondag nemen wij zelf even de tijd voor ons gezin, familie en vrienden. Aankomst op zondag is daarom niet mogelijk, vertrek is geen probleem. Bijkomend voordeel voor u: een late checkout op zondag daarom altijd inclusief!

Faciliteiten

Onze camping is een eenvoudige en rustige uitvalsbasis om de streek verder te ontdekken. Uiteraard is er prima sanitair waar u vrij gebruik van kunt maken (5 minuten douchen per persoon per nacht inclusief). Voor de camperaar is er een loospunt voor grijs water en gratis tappunt. Bij ons vindt u bewust geen animatieteam of horeca, lekker rustig. Op 5 minuten loopafstand kunt u dagelijks verse broodjes halen bij Brood&Zo. In de zomervakantie brengen enkele foodtrucks wekelijks een bezoekje aan onze camping. Lekker een avondje niet koken maar smullen van een verse pizza uit de houtoven, frietjes of een ambachtelijk gemaakt ijsje.

Geen WIFI

Kom tot rust. Vakantie betekent voor ons tijd nemen voor jezelf en voor elkaar, maar ook voor nieuwe inspiratie, ontdekkingen en ervaringen. Met het gezin, met zijn tweeën of lekker alleen genieten van de ruimte en rust in de natuur. Even terugtrekken uit het drukke dagelijkse bestaan en reflecteren. Daarom bij ons géén WIFI op het terrein. Wél een snelle hotspot bij de entree om even te videobellen met oma.