Camping.jpg

Op pad met tent of caravan

Camping Schippers is gelegen in Zeeuws Vlaanderen en heeft 51 vrij beschikbare plaatsen voor toeristen.

- Basisplaatsen zijn 80 m2 groot en hebben een eigen stroomvoorziening van 10 Amp /2200 Watt.
- Comfortplaatsen zijn +- 130 m2 groot en hebben een stroomvoorziening van 10 Amp/2200 Watt en water op de plaats.

U kunt uw auto bij de caravan of tent laten staan, of deze op de parkeerplaats zetten. Iedere kampeerplaats heeft voldoende groene beschutting, zodat u kunt genieten van rust en privacy.

U kunt inchecken vanaf 13u, op de dag van vertrek kunt u uitchecken tot 11u. Aankomst op zondag is niet mogelijk, indien u dus op zondag vertrekt komt er niemand na u en is een late checkout op zondag daarom altijd inclusief!Er zijn 11 verharde plaatsen beschikbaar voor campers. De plaatsen zijn 80m2 groot, verhard, en hebben een eigen stroomvoorziening van 10 Amp /2200 Watt. Er is geen watertappunt of mogelijkheid om grijs water te lozen.

Jaar- en seizoenplaatsen

Camping Schippers heeft verder 46 seizoenplaatsen en 74 jaarplaatsen.

Momenteel hebben wij helaas geen jaar of seizoenplaatsen beschikbaar.

IMG 3046
pizza-wagen
sanitair

 

Faciliteiten

Sanitair

Op drie locaties kunt u gebruik maken van toiletten, douches en een afwasplek met gratis warm water. Voor de douches kunt u bij de receptie een pasje opladen. Er is een wasserette met droger.

Eten en drinken

Voor warme broodjes kunt u ’s ochtends terecht bij de bakker op 250 meter afstand. In het hoogseizoen wordt de camping bezocht door verschillende ‘foodtrucks’ op vaste dagen. De ene dag pizza, de andere dag frietjes of een ijsje. Verder is er een campingwinkel op loopafstand en bent u binnen 10 minuten autorijden bij een grote supermarkt. Op korte afstand zijn verschillende eetgelegenheden.

Spelen

Op het terrein zijn leuke speeltuintjes en een voetbal/volleybalveldje.
Er is geen wifi op uw plaats, lekker rustig. U kunt voor op het terrein gebruik maken van een gratis WIFI hotspot.