Glamping in Zeeland

Glamping, oftewel luxe kamperen, in Zeeland? Voor wie de sfeer wilt proeven van een gezellige camping, maar toch houdt van een beetje luxe. Op Camping Schippers staan vier sfeervolle, volledig ingerichte tipi tenten. Ultiem comfort middenin de natuur van Nieuwvliet. 

Glamping bij Camping Schippers in Zeeuws-Vlaanderen

Glamping bij Camping Schippers in Zeeuws-Vlaanderen is het ideale uitje om de natuurlijke omgeving van Nieuwvliet te ontdekken. Lekker uitwaaien tussen de duinen, vertoeven op het uitgestrekte zandstrand of een middagje op pad naar Cadzand of Groede. Voor de watersporters onder ons, Cadzand is de perfecte plek om te gaan zeilen, surfen of kitesurfen. Neem ook eens een bezoekje aan de Cletemspolder, onderdeel van de Groese Polders, een mooi natuurgebied met vele planten en vogelsoorten. Ook leuk met de kinderen, er is namelijk een prachtig uitkijkpunt en een hangbrug om het water mee over te steken. Er is genoeg te beleven rondom de camping in Nieuwvliet-Bad. 

Camping Schippers is een eenvoudige familiecamping waar rust centraal staat. Hier kunt u even écht ontspannen, want op de camping is geen WIFI. Geen animatieteam, maar de kinderen kunnen zich vast en zeker vermaken op het strand. Zwemmen in de zee, zandkastelen bouwen of schelpen zoeken… en dat op loopafstand! Op zondag kunt u op het gemakje vertrekken met een late check-out. Heerlijk! Bij onze camping in Zeeuws-Vlaanderen aan zee kiest u voor rust en ruimte. 

Tipi tent Zeeland

Bijzonder overnachten in een tipi tent in Zeeland, op maar 250 meter afstand van het strand en de zee. De volledig ingerichte tipi tenten staan klaar voor 4 personen. De tenten zijn voorzien van 1 slaapkamer met 4 bedden, een box met kookgerei en kampeerbenodigdheden, een koelbox, campingtafel en campingstoelen. Alles wat u nodig heeft voor een vakantie aan de Zeeuwse kust. De tipi tenten zijn perfect voor een gezellig uitje met uw partner of met het hele gezin. Ga er samen lekker op uit en ontdek wat het mooie Zeeuws-Vlaanderen te bieden heeft.