Familiecamping Zeeland

Camping Schippers is een kleinschalige familiecamping in Zeeland gelegen in het dorp Nieuwvliet Bad, naast Landal strandresort Nieuwvliet Bad in Zeeuws-Vlaanderen. Met een klein team runnen wij als derde generatie onze familiecamping waar wij zoveel mogelijk mensen willen laten genieten van een kampeervakantie aan de kust van Zeeuws-Vlaanderen.

Bekijk onze kampeerplaatsen

Zeeland ontdekken vanaf onze familiecamping in Zeeuws-Vlaanderen

Onze familiecamping is een ideale uitvalsbasis om Zeeland en Zeeuws-Vlaanderen te ontdekken. Het brede zandstrand van Nieuwvliet Bad en het prachtige aangrenzende duingebied ligt op 250 meter van onze familiecamping. Aan de andere kant van onze familiecamping trekt u de Groese Polders in. Voor kinderen van alle leeftijden valt er genoeg te beleven. Ga samen heerlijk zandkastelen bouwen, neem een rondvaart naar de zeehondjes of ga actief suppen of op kanotocht.

Omdat wij geboren en getogen zijn in de streek, weten wij precies waar u moet zijn geweest. Behalve genieten van het mooie strand, is er genoeg te doen, zien en proeven in de omgeving. Kom tijdens uw verblijf langs bij de receptie en we vertellen u er graag alles over.

Onze familiecamping in Nieuwvliet, Zeeland

Vakantie betekent voor ons tijd nemen voor het gezin, voor elkaar en voor uzelf. Maar ook voor nieuwe inspiratie, ontdekkingen en ervaringen. Samen of alleen genieten van de ruimte en rust in de natuur. Uzelf terugtrekken uit het drukke dagelijkse bestaan en reflecteren. Daarom is er bij ons géén WIFI op het terrein, maar wel een snelle hotspot bij de entree.

Op onze camping vindt u bewust geen horeca of animatieteam, lekker rustig. In de zomervakantie brengen enkele foodtrucks wekelijks een bezoekje aan onze familiecamping. Verder is er een campingwinkel op loopafstand en bent u binnen 10 minuten autorijden bij een grote supermarkt. Op de camping vindt u verzorgd sanitair waar u vrij gebruik van kunt maken. Voor de kinderen zijn er leuke speeltuintjes en is er een voetbal-/volleybalveldje. Duurzaamheid vinden wij eigenlijk heel gewoon. Zo proberen ook wij zo bewust mogelijk om te gaan met onze omgeving.

Camping Schippers, de gezellige familiecamping in Zeeland

Even bewust de tijd voor elkaar nemen en genieten met het hele gezin van de ruimte en rust in de natuur? Geniet van een onvergetelijke vakantie in Zeeland en verblijf op onze basisplaatsen, comfortplaatsen of camperplaatsen in Nieuwvliet Bad. Na een heerlijke vakantiedag is het altijd fijn thuiskomen op onze familiecamping in Zeeland.