Camping Zeeuws Vlaanderen aan zee

Uw vakantie vieren op een camping in Zeeuws-Vlaanderen aan zee? Camping Schippers is een gezellige kleinschalige camping in Zeeuws-Vlaanderen aan zee. De camping is gelegen in Nieuwvliet Bad en ligt op 250 meter van de Noordzee. De kust van Nieuwvliet Bad staat bekend om haar brede zandstrand en het prachtige achterliggende duingebied. Via de goed bereikbare strandovergangen staat u in mum van tijd op het strand.

Bekijk onze kampeerplaatsen

De kust van Zeeuws-Vlaanderen is uniek. Vanuit onze camping aan zee kunt u genieten van een ruim 10 kilometer lange kustlijn met schone stranden en lokale strandpaviljoens en terrassen. U bevindt zich in een prachtige omgeving aan zee voor heerlijke fiets- of wandelroute langs de Zeeuwse kust. Ook uw huisdier is bij ons van harte welkom en mag ‘s ochtends en ’s avonds lekker loslopen op het strand.

Zeeuws-Vlaanderen ontdekken vanuit onze camping aan zee

Onze camping aan zee is een eenvoudige en rustige uitvalsbasis om Zeeuws-Vlaanderen verder te ontdekken. Zeeuws-Vlaanderen heeft van alles te bieden voor jong en oud. Geniet van de rust en ruimte in de natuur, eindeloze stranddagen aan zee en volop buitenplezier. Omdat wij echte Zeeuws-Vlamingen zijn, weten wij precies waar u geweest moet zijn! Wij zijn pas tevreden wanneer onze gasten met een glimlach en veel mooie herinneringen naar huis gaan.

Kamperen aan zee op Camping Schippers in Zeeuws-Vlaanderen

Kom tot rust op onze familiecamping in Zeeland. Vakantie betekent voor ons tijd nemen voor elkaar en voor uzelf. Maar ook voor nieuwe ontdekkingen en ervaringen. Wij werken in een klein team en persoonlijke aandacht op onze camping vinden wij erg belangrijk. Bij ons vindt u bewust geen animatieteam of horeca, lekker rustig. Enkele foodtrucks brengen in de zomervakantie wekelijks een bezoekje aan onze camping. Voor de camperaar is er een loospunt voor grijs water en gratis tappunt. U kunt vrij gebruik maken van ons verzorgde sanitair (5 minuten douchen per persoon per nacht inclusief).

Geniet van een heerlijke kampeervakantie aan zee en kom overnachten met uw tent, caravan of camper op onze camperplaatsen, basisplaatsen of comfortplaatsen op onze camping in Zeeuws-Vlaanderen aan zee.